Over ons

Welkom bij Blij Design, waar passie voor mooie verlichting ons heeft geïnspireerd tot ons ontstaan in 2019. Onze reis begon als een samenwerking tussen drie enthousiaste individuen: Remco van Woudenberg, Ties Kremer en Marijn Wiltjer. Samen smeedden we de eerste ideeën voor onze unieke designlampen.

Ties en Marijn brachten de expertise op het gebied van duurzaam produceren in Nederland. Remco had al meer dan 25 jaar ervaring in de verlichtingsbranche. Met deze expertise nam hij onze eerste collectie mee langs zijn dealernetwerk, waarmee de basis werd gelegd voor Blij Design.

Bij Blij Design zijn duurzaamheid en plezier kernwaarden die we koesteren. We streven ernaar om verlichting te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een bron van vreugde en inspiratie in je leven brengt, terwijl we rekening houden met het milieu. Elk van onze lampen vertelt een verhaal, gevormd door vakmanschap, oog voor detail en duurzame productie in Nederland.

Onze passie voor design en onze toewijding aan kwaliteit drijven ons voort om voortdurend nieuwe en verrassende ontwerpen te creëren. We zijn dankbaar voor de steun die we van onze klanten en partners hebben ontvangen.

We nodigen je graag uit om deel uit te maken van onze reis terwijl we blijven streven naar schitterende verlichting die je interieur verrijkt op een verantwoorde en duurzame manier.

Ontdek de wereld van Blij Design en laat ons je interieur verlichten met onze unieke lampen, met zorg en aandacht voor onze planeet.

Het Blij Design-team

Onze visie

‘Lampen waar je blij van wordt.’ Met deze visie in onze gedachten, geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en het alledaagse, creëren we unieke ontwerpen. Onze klanten spelen een belangrijke rol in dit creatieve proces, waarbij hun ideeën en samenwerking ons assortiment verrijken.

Met liefde met de hand gemaakt in Nederland, stralen onze lampen niet alleen een prachtig licht uit, maar ook een warm gevoel van tevredenheid.

Onze missie is eenvoudig: zoveel mogelijk mensen blij maken met onze handgemaakte designlampen met een vleugje warmte en gezelligheid.

Sluit je aan bij onze blije familie en laat ons sprankelend licht in je huis brengen, want bij Blij Design draait het om het omarmen van een tevreden en blij leven.

Remco
van Woudenberg

Eigenaar van Blij Design, klantbeheer

Marijn
Wiltjer

Ontwerper en productieleider

Ties
Kremer

Administratie, voorraad- en procesbeheer

Erik
Wiltjer

Productiemedewerker

Eelco
Overzee

Klantbeheer

Handgemaakt

Bij Blij Design begint elk creatief avontuur met een nieuw idee: een zelfbedachte vorm, inspiratie uit onze omgeving, of van een gewaardeerde klant. Samen verkennen we de mogelijkheden en laten we het idee tot leven komen. Marijn zet het concept om in een digitaal 3D-ontwerp met de juiste vormen en afmetingen. Vervolgens komen onze geavanceerde snijmachines in actie, nauwkeurig uitsnijdend uit gerecycled hout (MDF) met kenmerkende zwartgeblakerde randen. Ons team zet de lampen met zorg met de hand in elkaar. Zo zorgt Blij Design ervoor dat al onze lampen volledig gemonteerd geleverd worden.

Duurzaamheid

Bij Blij Design integreren we duurzaamheid in alles wat we doen. Onze lampen worden gemaakt van gerecycled hout (MDF), bijdragend aan een circulaire economie en het behoud van bossen. Ons volledige productieproces wordt aangedreven door zonne-energie, inclusief het slim hergebruiken van restwarmte om onze werkplaats te verwarmen.

Reststukken worden gebruikt voor andere innovatieve creaties, zoals plafondlampen, logo’s of andere functionele onderdelen. Zo minimaliseren we afval. We blijven kritisch naar ons proces kijken en blijven door ontwikkelen en verbeteren.

Blij Design omarmt de verantwoordelijkheid om prachtige lampen te creëren en bij te dragen aan een groenere wereld. Samen met klanten en partners streven we naar een positieve impact en een toekomst vol licht en harmonie.